アデレードにキャンパスを持つQuality College of Australia (旧Quality Training&Hospitality College/QTHC) は、オーストラリア人向けの
ポスピタリティ専門学校でしたが、2015年より海外留学生にもコースを設け、シドニーに新たにキャンパスを
開きました。高いクオリティーの授業、最先端の技術と知識を、少人数制のクラスで運営しています。
キャンパスはシドニーシティ内にあるPyrmont(ピアモント)という町にあり、海辺と公園に囲まれたキャンパスになります。
ライトレール(路面電車)も通っており、通学に大変便利です。
コースは コマーシャル・クッカリーやホスピタリティの称号が取得でき、人気のCertificate IV in Commercial Cookeryは
最短の1年半でコースを修了することができます。
CertificateIII in
Individual Supprt
(Ageing/Disability)
※アデレードキャンパスのみ開講
6,200ドル
29週間
お問い合わせください
・教材費 300ドル
・120時間のワーク実習含む
CertificateIII in Individual Supprt
(Ageing)
※アデレードキャンパスのみ開講
4,244ドル
29週間
お問い合わせください
・教材費 300ドル
・120時間のワーク実習含む
CertificateIII in Individual Supprt
(Disability)
※アデレードキャンパスのみ開講
4,569ドル
29週間
お問い合わせください
・教材費 300ドル
・120時間のワーク実習含む
※1ターム=20〜22週
※ターム毎にホリデーあり
★パッケージコースオプション
入学金
150ドル
教材費
850ドル
コース概要
Certificate III とCertificate IV in Commercial Cookeryは、シェフとして活躍したい方に最適の実践的なコースです。
週3日の通学日のうち、セオリーと実習をバランスよく学んでいきます。
Commercial Cookery Pathwayでは、洋食を中心とした調理について前菜、メイン、デザートの製作について学びます。
Diploma of Hospitalityでは、マネージャークラスの人材に必要とされるスキルを学ぶため、将来レストラン業界、ホテル業界でキャリアアップを
目指す方には大変お勧めのコースとなります。
★Certificate III in Commercial Cookery
必須科目
Work effectively with others
Participate in environmentally sustainable work practice
Provide first aid
Use food preparation equipment *
Produce dishes using basic methods of cookery *
Produce appetisers and salads*
Produce stocks, sauces and soups*
Produce vegetable, fruit, egg and farinaceous dishes*
Produce poultry dishes*
Produce seafood dishes*
Produce meat dishes*
Prepare food to meet special dietary requirements*
Produce cakes, pastries and breads*
Work effectively as a cook*
Clean kitchen premises and equipment *
Plan and cost basic menus
Produce dessert*
Use hygienic practices for food safety
Participate in safe food handling practices
Coach other in job skills
Maintain the quality of perishable items *
Participate in safe work practices
選択科目
Prepare sandwiches*
Handle and serve cheese*
Manage diversity in the workplace
★Certificate IV in Commercial Cookery
必須科目
Provide first aid
Use food preparation equipment
Produce dishes using basic methods of
cookery
Produce appetisers and salads
Produce stocks, sauces and soups
Produce vegetable, fruit, egg and
farinaceous dishes
Produce poultry dishes
Produce seafood dishes
Produce meat dishes
Prepare food to meet special dietary
requirements
Produce cakes, pastries and breads
Work effectively as a cook
Plan and cost basic menus
Produce dessert
Use hygiene practices for food safety
Participate in safe food handling
practices
Coach other in job skills
SITXINV202 Maintain the quality of perishable items
BSBDIV501A Manage diversity in the workplace
BSBSUS301A Implement & monitor environmentally
sustainable work practices
SITXCOM401 Manage conflict
SITHKOP402 Develop menus for special dietary
requirements
SITHKOP403 Coordinate cooking operations
SITXFIN402 Manage finances within a budget
SITXWHS401 Implement and monitor work health
and safety practices
SITXMGT401 Monitor work operations