AILFE(Autralian Institute of Language and Further Education) は、英語コースの他に、
ホスピタリティ、調理師、パティシエ、介護士、保育士、整備士、マーケティング、ビジネスなど
バラエティに富んだの分野において質の高い教育、実技と基礎知識を提供してきています。
キャンパスはパースの中心のあり、通学に大変便利です。
しっかりとした設備が整っており、親切なプロ講師陣の指導の下トレーニングを積むことができます。
Certificate III in Early Childhood Education and Care
8,000ドル
(500ドル)
52週間
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(M)月・火8:30-17:00、 金8:30-12:30
Diploma of Early Childhood Education and Care
10,000ドル
(500ドル)
52週間
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(W)
水・木8:30-17:00、 金13:00-17:00
Commercial Cookery
Certificate III in Commercial Cookery
12,000ドル
(1,500ドル)
52週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(M)月・火8:30-17:00、 金8:30-12:30
Certificate IV in Kitchen Management
5,900ドル
(300ドル)
26週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(W)
水・木8:30-17:00、 金13:00-17:00
Diploma of Hospitality Management (Commercial Cookery)
5,900ドル
(300ドル)
26週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(M)月・火8:30-17:00、 金8:30-12:30
Advanced Diploma of Hospitality Management
8,000ドル
(300ドル)
52週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(M)月・火8:30-17:00、 金8:30-12:30
Advanced Diploma of Hospitality Management
(Fast Track)
4,200ドル
(0ドル)
6週
毎週
・スケジュール:
(M)月・火8:30-17:00、 金8:30-12:30
Patisserie
Certificate III in
Patisserie
12,000ドル
(1,500ドル)
52週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(M)月・火8:30-17:00、 金8:30-12:30
Certificate IV in
Patisserie
5,900ドル
(300ドル)
26週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(W)
水・木8:30-17:00、 金13:00-17:00
Diploma of Hospitality Management
(Patisserie)
5,900ドル
(300ドル)
26週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(M)月・火8:30-17:00、 金8:30-12:30
Hospitality Management
Diploma of Hospitality Management
(Food and Beverage)
9,600ドル
(600ドル)
52週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(W)
水・木8:30-17:00、 金13:00-17:00
Advanced Diploma of
Hospitality Management
8,000ドル
(300ドル)
52週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(M)月・火8:30-17:00、 金8:30-12:30
Community Services
Certificate III in
Invidual Support
5,500ドル
(300ドル)
26週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(M)月・火8:30-17:00、 金8:30-12:30
Diploma of
Community Support
11,000ドル
(500ドル)
52週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(W)
水・木8:30-17:00、 金13:00-17:00
Advanced Diploma of
Community Sector Management
13,000ドル
(500ドル)
69週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(M)月・火8:30-17:00、 金8:30-12:30
Automotive
Certificate III in
Light Vehicle Mechanical Technology
18,000ドル
(1,000ドル)
78週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(W)
水・木8:30-17:00、 金13:00-17:00
Certificate IV in
Automotive Mechanical Diagnosis
8,000ドル
(500ドル)
26週
1月、4月、7月、10月
・スケジュール:
(M)月・火8:30-17:00、 金8:30-12:30
【その他】
入学金
230ドル
海外留学生保険OSHC
約49ドル/月
サンプルタイムテーブル
コース概要
Commercial Cookery/Kitchen Management
●Certificate III in Commercial Cookery●
このコースでは、シェフとして必要なさまざまな調理スキルとしっかりとした調理や食品に関する知識を学べます。
240時間の実習がありますので、授業で学んだスキルと知識を実践してより深く身につけることができます。
【コース期間】
・52週間
【英語入学条件】
・IELTS5.0以上
【卒業後の職業】
・Cook
【必修科目】
・ Participate in environmentally sustainable work practices ・ Work effectively with others ・ Use food preparation equipment
・ Prepare dishes using basic methods of cookery ・ Prepare appetisers and salads ・ Prepare stocks, sauces and soups
・ Prepare vegetable, fruit, egg and farinaceous dishes ・ Prepare poultry dishes ・ Prepare seafood dishes
・ Prepare meat dishes ・ Prepare food to meet special dietary requirements ・ Produce cakes, pastries and breads
・ Work effectively as a cook ・ Clean kitchen premises and equipment ・ Plan and cost basic menus ・ Produce desserts
・ Use hygienic practices for food safety ・ Participate in safe food handling practices ・ Coach others in job skills
・ Maintain the quality of perishable items ・ Participate in safe work practices
【選択科目】
・ Elective units ・ Produce and serve food for buffets ・ Prepare and present sandwiches
・ Receive and store stock ・ Interact with customers
●Certificate IV in Commercial Cookery●
シェフとしてチームを引っ張るリーダー的なポジションを目指す方のためのコースです。
360時間の実習がありますので、授業で学んだスキルと知識を実践してより深く身につけることができます。
【コース期間】
・52週間
【英語入学条件】
・IELTS5.5以上
【卒業後の職業】
・Chef
・Chef de partie
【必修科目】
・ Implement and monitor environmentally sustainable work practices ・ Manage diversity in the workplace
・ Manage conflict ・ Lead and manage people ・ Manage finances within a budget ・ Develop menus for special dietary requirements
・ Coordinate cooking operations ・ Monitor work operations ・ Implement and monitor work health and safety practices ?
・ * Use food preparation equipment ・ * Prepare dishes using basic methods of cookery ・ * Prepare appetisers and salads
・ * Prepare stocks, sauces and soups ・ * Prepare vegetable, fruit, egg and farinaceous dishes ・ * Prepare poultry dishes
・ * Prepare seafood dishes ・ * Prepare meat dishes ・ * Prepare food to meet special dietary requirements
・ * Produce cakes, pastries and breads ・ * Work effectively as a cook ・ * Plan and cost basic menus ・ * Produce desserts
・ * Use hygienic practices for food safety ・ * Participate in safe food handling practices ・ * Coach others in job skills
・ * Maintain the quality of perishable items
【選択科目】
・ * Interact with customers ・ * Prepare and present sandwiches ・ * Clean kitchen premises and equipment
・ * Participate in environmentally sustainable work practices ・ * Work effectively with others
・ * Participate in safe work practices ・ * Receive and Store Stock
* の付いている科目は、CIII in Commercial Cookeryを受講の場合クレジットトランスファーされます。
●Diploma of Hospitality Management (Commercial Cookery stream)●
ホスピタリティ業界でマネージメントポジションに就くための幅広い知識を学びます。
このコースでは実習が120時間あります。
【コース期間】
・52週間
【英語入学条件】
・IELTS5.5以上
【卒業後の職業】
・Chef de cuisine
・ Sous Chef
・ Kitchen manager
・ Bar manager
・ Restaurant manager
【必修科目】
・ Manage operational plan ・ Roster staff ・ Prepare and monitor budgets ・ Establish and conduct business relationships
・ Enhance customer service experiences ・ Develop and manage quality customer service practices
・ Research and comply with regulatory requirements ? ・ * Manage diversity in the workplace ・ * Manage conflict
・ * Manage finances within a budget ・ * Lead and manage people ・ * Monitor work operations
・ * Implement and monitor work health and safety practices ? ?
【選択科目】
・ * Use food preparation equipment ・ * Prepare dishes using basic methods of cookery ・ * Prepare appetisers and salads
・ * Prepare stocks, sauces and soups ・ * Prepare vegetable, fruit, egg and farinaceous dishes
・ * Prepare and present sandwiches ・ * Prepare poultry dishes ・ * Prepare seafood dishes ・ * Prepare meat dishes
・ * Prepare food to meet special dietary requirements ・ * Produce cakes, pastries and breads
・ * Use hygienic practices for food safety ・ * Coordinate cooking operations ・ * Interact with customers
・ * Maintain the quality of perishable items
* の付いている科目は、CIII とCIV in Commercial Cookeryを受講の場合クレジットトランスファーされます。
Patisserie
●Certificate III in Patisserie●
このコースでは、ペイストリーシェフとして幅広くしっかりと基本を押さえたパティシエのスキルと知識をしっかり学び、
スイーツを生み出すことができるようになります。
240時間の実習があります。
【コース期間】
・52週間
【英語入学条件】
・IELTS5.0以上
【卒業後の職業】
・Pastry Chef
・ Patisser
【必修科目】
・ Use hygienic practices for food safety ・ Participate in safe food handling practices ・ Work effectively with others
・ Maintain the quality of perishable items ・ Participate in safe work practices ・ Coach others in job skills
・ Participate in environmentally sustainable work practices ・ Clean kitchen premises and equipment
・ Use food preparation equipment ・ Prepare dishes using basic methods of cookery ・ Use cookery skills effectively
・ Produce cakes ・ Produce gateaux, torten and cakes ・ Produce pastries ・ Produce yeast-based bakery products
・ Produce petits fours ・ Produce desserts
【選択科目】
・ Receive and store stock ・ Interact with customers ・ Plan and cost basic menus
・ Prepare food to meet special dietary requirements ・ Produce and serve food for buffets
●Certificate III in Patisserie●
このコースでは、ペイストリーシェフとして幅広くしっかりと基本を押さえたパティシエのスキルと知識をしっかり学び、
スイーツを生み出すことができるようになります。
240時間の実習があります。
【コース期間】
・52週間
【英語入学条件】
・IELTS5.0以上
【卒業後の職業】
・Pastry Chef
・ Patisser
【必修科目】
・ Use hygienic practices for food safety ・ Participate in safe food handling practices ・ Work effectively with others
・ Maintain the quality of perishable items ・ Participate in safe work practices ・ Coach others in job skills
・ Participate in environmentally sustainable work practices ・ Clean kitchen premises and equipment
・ Use food preparation equipment ・ Prepare dishes using basic methods of cookery ・ Use cookery skills effectively
・ Produce cakes ・ Produce gateaux, torten and cakes ・ Produce pastries ・ Produce yeast-based bakery products
・ Produce petits fours ・ Produce desserts
【選択科目】
・ Receive and store stock ・ Interact with customers ・ Plan and cost basic menus
・ Prepare food to meet special dietary requirements ・ Produce and serve food for buffets
Hospitality Management
●Diploma of Hospitality Managgment (Food and Beverage stream)●
このコースは、ホスピタリティーの職種(特に飲食)において、マネージャーなどとして統括するポジションを目指す方に最適です。
実務上のスキルだけでなく、予算、スタッフ、ストック管理、プレゼンテーションなどマネジメントとビジネスに関するスキルも学ぶことができます。
140時間の実習があります。
【コース期間】
・52週間
【英語入学条件】
・IELTS5.5以上
【卒業後の職業】
・ Bar manager
・ Restaurant manager
・ Club manager
・ Motel manager
・ Banquet or function manager
【必修科目】
・ Manage diversity in the workplace ・ Manage operational plan ・ Enhance customer service experiences
・ Develop and manage quality customer service practices ・ Manage conflict ・ Manage finances within a budget
・ Prepare and monitor budgets ・ Research and comply with regulatory requirements ・ Roster staff ・ Lead and manage people
・ Monitor work operations ・ Establish and conduct business relationships ・ Implement and monitor work health and safety practices
【選択科目】
・ Process financial transactions ・ Coordinate marketing activities ・ Work effectively in hospitality service
・ Provide responsible service of alcohol ・ Plan in-house events or functions ・ Prepare and serve espresso coffee
・ Serve food and beverage ・ Prepare and serve cocktails ・ Use hygienic practices for food safety
・ Participate in safe food handling practices ・ Receive and store stock ・ Promote products and services
・ Make a presentation ・ Manage meetings ・ Implement and monitor environmentally sustainable work practices
Community Services
●Certificate III in Individual Support●
このコースは、介護施設や、障害者サポート、ケアホームなどで働くための基礎的なスキルと知識を提供するコースです。
技術的なスキルだけでなく、職場で力を発揮するために必須の、チームワーク、コミュニケーションについても学びます。
【コース期間】
・26週間(実習期間含む)
【英語入学条件】
・IELTS5.0以上
【卒業後の職業】
・ Aged Care Worker
・ Respite Care Worker
・ Personal Care Giver
・ Disability Services Worker
・ Direct Care Worker
・ Home Help Worker
・ Personal Care Worker
●Diploma of Community Services●
コミュニティサービス、ケースマネジメント、ソーシャルハウスオフィサーなどとして、マネジメントレベルを目指す方のためのコースです。
専門的な分野に特化しつつ、マネージャーレベルで他の同僚やチームを幅広く、責任を持ってサポートすることができます。
【コース期間】
・52週間(100時間の実習期間含む)
【英語入学条件】
・IELTS5.5以上
【卒業後の職業】
・ Community Support Worker Community Development Officers Family Support Worker
【必修科目】
・ Develop and implement service programs ・ Develop workplace communication strategies
・ Analyse impacts of sociological factors on clients in community work and services ・ Manage and promote diversity
・ Manage legal and ethical compliance ・ Facilitate workplace debriefing and support processes
・ Reflect on and improve your own professional practice ・ Manage work health and safety
【選択科目】
・ Assess co-existing needs ・ Coordinate complex case requirements
・ Develop, facilitate, and review all aspects of case management ・ Provide case management supervision
・ Develop and lead community engagement strategies to enhance participation ・ Confirm the client's developmental status
・ Establish and confirm the counseling relationship ・ Implement Community Development Strategies
Child Care
●Certificate III in Early Childhood Education and Care●
幼児や小さい子どもたちが必要とする社会的、感情的、身体的、教育的なケアとサポートを提供するために必要な基本的なスキルを学びます。
トレーナーたちは経験豊富で深い専門知識を持ち、生徒たちが実習に行く準備をサポートします。
卒業後は、デイケアセンター、プリスクール、そしてキンダーガーデンなどで働けます。
【コース期間】
・52週間(実習期間含む)
【英語入学条件】
・IELTS5.0以上
【卒業後の職業】
・ Before and after school care assistant
・ Preschool teacher’s assistant
・ Family daycare worker
・ Childhood Educator Assistant
・ Long day care/Occasional care
【必修科目】
・ Support inclusion and diversity ・ Support children’s health, safety, and wellbeing ・ Nurture babies and toddlers
・ Develop positive and respectful relationships with children ・ Use an approved learning framework to guide practice
・ Supports the holistic learning and development of children ・ Provide experiences to support children’s play and learning
・ Support children to connect with the natural environment ・ Observe children inform practice
・ Encourage an understanding of Aboriginal and/or Torres Strait Islander peoples’ cultures
・ Meet legal and ethical obligations in children’s education and care ・ Work effectively in children’s education and care
・ Identify and respond to children and young people at risk ・ Provide First Aid in an education and care setting
・ Participate in workplace health and safety
【選択科目】
・ Implement and monitor environmentally sustainable work practices
・ Supports the learning and development of teams and individual
●Diploma of Early Childhood Education and Care●
幼児教育の責任あるポジションを目指す方のためのコースです。
オーストラリアの幼児教育の規範に則ったフレームワークの中で、カリキュラムをデザインしたり実行できるようになります。
【コース期間】
・52週間(実習期間含む)
【英語入学条件】
・IELTS5.5以上
【卒業後の職業】
・ Authorized supervisor (children’s services)
・ Children’s services coordinator
・ Centre Manager Director (children’s services)
・ Childhood educator Group/team coordinator/leader (children’s services)
・ Program leader (children’s services)
・ Children’s services director/manager
・ Child development worker
・ Early childhood educator
・ Family Day Care educator
・ Service Director / Centre Director
【必修科目】
・ Manage team effectiveness ・ Maintain a safe and healthy environment for children
・ Foster holistic early childhood learning, development, and wellbeing ・ Nurture creativity in children
・ Facilitate compliance in a children’s education and care service ・ Foster positive and respectful interactions and behavior in children
・ Implement strategies for the inclusion of all children ・ Analyze information to inform children’s learning
・ Plan and implement children’s education and core curriculum ・ Embed environmental responsibility in service operations
・ Work in partnership with children’s families ・ Reflect on and improve your own professional practice??
【選択科目】
・ Elective units ?? ・ Lead the work team ・ Develop and use emotional intelligence ・ Establish innovative work environments
Automotive
●Certificate III in Light Vehicle Mechanical Technology●
自動車整備士のキャリアをスタートするのに最適なコースです。
軽量自動車(普通自動車、バン、スポーツカーなど)のガソリンエンジン、電気エンジン管理システム、ブレーキシステムなどの複雑な呼称を診断することができるようになります。
軽量自動車の点検作業やエンジンのサービス作業などを、ツールや機器の使い方からしっかり学ぶことができます。
【コース期間】
・78週間(実習期間含む)
【英語入学条件】
・IELTS5.0以上
【卒業後の職業】
・ Light Vehicle Mechanical Technician
・ Motor Mechanic
・ Service Technician
●Certificate IV in Automotive Mechanical Diagnosis●
こちらのコースを修了することで、自動車整備業界でのキャリアの幅を大幅に広げることができます。
軽量自動車の、よりハイレベルで複雑な診断や修理をできるようになります。
【コース期間】
・ 26週間(実習期間含む)
【英語入学条件】
・ IELTS5.5以上
【卒業後の職業】
・ Light Vehicle Mechanical Technician
・ Motor Mechanic
・ Service Technician
・ Automotive Technical Adviser
・ Automotive Lead or Master Technician
Management
●Diploma of Project Management●
さまざまな背景や産業におけるプロジェクトマネジメントのスキルと知識を身につけたい方のためのコースです。
卒業後は、それぞれの職場でのプロジェクトマネージャーやプロジェクトチームリーダーを目指します。
実践と理論の両方から、マネジメントプランを計画し推進する技術と知識をしっかり学ぶことができます。
●Diploma of Leadership and Management●
さまざまなタイプの企業やシチュエーションにおいて、リーダーシップとマネジメントの知識、実践的スキル、経験を発揮したい方のためのコースです。
ビジネスにおいて、計画、デザイン、適用、想定外の問題への解決策の特定と評価、そして情報の分析などを学ぶと同時に、他のチームメンバーなどの
ワークロードをモニター・フィードバックしたり、サポートするためのコミュニケーションも学びます。
【コース期間】
・ 52週間(実習期間含む)
【英語入学条件】
・ IELTS5.5以上
【卒業後の職業】
・ Manager
【必修科目】
・ Develop and use emotional intelligence ・ Lead and manage effective workplace relationships ・ Communicate with influence
・ Develop critical thinking in others ・ Manage personal and professional development ・ Manage meetings
・ Develop workplace policies and procedures for sustainability ・ Manage team effectiveness
・ Manage budgets and financial plans ・ Coordinate workforce plan implementation ・ Manage business risk
・ Manage business operational plans
Marketing and Communications
●Certificate IV in Marketing and Communication●
このコースで学ぶことで、マーケティングとコミュニケーションの幅広い知識をさまざまなシチュエーションにおいてしっかり対応できるようになります。
マーケターとして、責任を持って企業などのマーケティングを担当するとともに、想定外の問題を分析して情報をしっかり評価することを目指します。
【必修科目】
・ Make Presentations ・ Promote products and services ・ Undertake marketing activities ・ Analyse consumer behaviour
・ Develop and apply knowledge of communication industry ・ Apply marketing communication across a convergent industry
・ Write complex documents ・ Collaborate in creative processes ・ Articulate, present and debate ideas
・ Create electronic presentations ・ Conduct e-marketing communications ・ Create and optimise digital media ?
●Diploma of Marketing and Communication●
マーケティングとコミュニケーションのしっかりと確固たる理論的なベースを築き、
ビジネスや組織の中で、チームのリーダーとして効率的に発揮することができます。
【コース期間】
・ 52週間(実習期間含む)
【英語入学条件】
・ IELTS5.5以上
【卒業後の職業】
・ Marketing Officer
・ Marketing Manager
・ Digital Marketing Strategist
・ Public Relations Manager ?
【必修科目】
・ Identify and evaluate marketing opportunities ・ Establish and monitor the marketing mix
・ Design and develop marketing communication plans ・ Write persuasive copy ・ Undertake project work
・ Forecast international market and business needs ・ Promote products and services to international markets
・ Plan and monitor direct marketing activities ・ Manage organisational customer service ・ Establish innovative work environments
・ Anaylse consumer behaviour ・ Develop and apply knowledge of communications industry
○Marketingコース
・
Certificate IV in Marketing and Communication: 7,000ドル
・
Diploma of Marketing and Communication: 7,000ドル
・
Advanced Diploma of Marketing and Communication: 7,000ドル
○Managementコース
・
Diploma of Project Management: 7,000ドル
・
Diploma of Leadership and Management: 7,000ドル
・
Advanced Diploma of Leadership and Management: 7,000ドル
・
Graduate Diploma of Management: 16,000ドル
○Commercial Cookeryコース
・
Advanced Diploma of Hospitality Management: 6,500ドル
・
Advanced Diploma of Hospitality Management(Fast Track): 4,200ドル(+教材費0)
○Hospitality Managementコース
・
Diploma of Hospitality Management(Food and Bevarage): 8,500ドル
・
Advanced Diploma of Hospitality Management: 6,500ドル
○Community Servicesコース
・
Certificate III in Individual Support: 4,500ドル
・
Diploma of Community Survices: 9,000ドル
・
Advanced Diploma of Community SectorManagement: 10,000ドル
○Automotiveコース
・
Certificate III in Light Vehicle Mechanical Technology: 16,000ドル
・
Certificate IV in Automotive Mechanical Diagnosis: 6,500ドル
○Child Careコース
・
Certificate III in ECEC + Diploma of ECEC: 計17,000ドル (1,000ドルお得に!)
○Commercial Cookeryコース
・
C III in Commercial Cookery + C IV in Kitchen Management + Diploma of Hospitality Management(Commercial Cookery):
計21,800ドル (2,000ドルお得に!)
○Patisserieコース
・
C III in Patisserie + C IV in Patisserie + Diploma of Hospitality Management(Patisserie): 計21,800ドル (2,000ドルお得に!)